Din lokale Masthead rigger kan nå tilby deg ny mast fra alle kjente masteleverandører. Vi leverer komplett mast tilpasset din båt, enten det er en produksjonsbåt eller en one-off. 

Sparcraft: 

Sparcraft var tidligere Isomat og Francespar. Noen av de gamle delene er fremdeles mulig å få tak i, men nye og moderne profiler og produkter er utviklet. Sparcraft master produseres i La-Rochelle i Frankrike, der det gjøres full produksjon inkludert eloksering. Sparcraft masteprofiler er også lagerført i enkelte dimensjoner og kan produseres i Norge for skreddersydde løsninger med kort leveringstid. Sparcraft en del av Wichard Gorup, så mange av de nye produktene produseres av Wichard. 

Selden: 

Selden er en av verdens ledende masteprodusenter og er helt ledende i Skandinavia. Selden er kjent for master i høy kvalitet. Siden produksjonen foregår i Gøteborg, er Selden et naturlig valg i Skandinavia. Selden leverer også master i karbon for tur og regattaseiling. 

Z-Spars: 

Z-spars er en av de største masteprodusentene og leverer mye master for produksjonsbåter og regattabåter. Z-spars produseres i La-Rochelle i Frankrike og i England.  

Axxon: 

Axxon produserer kun master i karbon. Axxon har over tid etablert seg som en av verdens største produsenter på karbonmaster og lager svært flotte master for tur og regattaseiling. Mastene produseres i Romania. 

Dersom du ønsker tilbud på ny mast kan du sende dette SKJEMA til din Masthead rigger. 

Kontakt oss