Riggmaster AS er en totalleverandør til seilbåt, stiftet i 2016 med hovedloft i Trondheim.Vi har også siden starten hatt et rullende rigg verksted der vi yter tjenester i hele midt-norge. Vi er regatta og tur seiler som puster og ånder seilbåt.

Riggverksted/riggtjenester

Vi gjør riggtjenester på vår kaifront på Vestre Kanalkai 19 eller vi kan komme med vårt mobile verksted å gjøre riggtjenester der du har båten. Vi setter vår ære i å finne den rette trimmen for Deg på Din båt.

Seilloft

Vårt seilloft finner du på Vestre kanalkai 19 i Trondheim, der har vi 2 meget kyndige medarbeidere som jobber med reparasjon, resøm, søm av diverse trekk, kalesjer og seil.

Vi leverer Elvstrøm seil til både tur og regatta.

På Seilloftet finner har vi det meste av varer for seilbåt, om det skal være tau, blokker, elektronikk eller motordeler.

Elektronikk

Vi leverer og installerer alt av elektronikk fra Raymarine, Simrad og B&G

Vi har etablert en særlig kompetanse på å kunne sette sammen gamle og nye systemer.

Motor/Plast

Vi har vår egen mekaniker med ca 100 års erfaring som kan hjelpe deg med de fleste problematikker når det gjelder motor tekniske utfordringer vi utfører mindre plastjobber og samarbeider med Selfa Arctic As på større plast jobber.

Arkitektur og landbaserte installasjoner

Vi leverer solseilstrukturer og elementer til større og mindre landbaserte installasjoner være seg snøfangernett til Nye Granåsen hoppbakke eller hengekøye på hytta.

Hjemmeside Riggmaster