Seilmaker Eklund ble etablert 2007. Are har mye kompetanse på både seil, rigg og tilbehør.  Han startet som seilmaker på Gran Seil i 1996. Deretter var han innom Elvstrøm i 5 år.  Jobbet en periode på North Sails på New Zealand før han kom tilbake til Elvstrøm.

Seilmaker Eklund har et godt utstyrt riggverksted, som er et av de mest komplette i landet. Her finner du alt fra blokker til tauverk, rullesystemer og wire.

Riggverksted.

Arbeide med rigg er en stor del av virksomheten til Seilmaker Eklund. For å arbeide trygt og effektivt har Seilmaker Eklund egen lift for arbeide i høyden. For produksjon av wire har vi wirepresse fra wireteknik som valser fra 3mm til 12mm wire. Seilmaker Eklund leverer 2-7 master i året fra de største masteprodusentene som Selden, Z-Spars og Sparcraft. Seilmaker Eklund leverer også løpende rigg og dekksutstyr til sine kunder.

Seilloft.

Vi syr 30-50 nye seil i året i mange kvaliteter, samt reparerer alle typer seil. 100% Fredrikstad-produsert. Vi har Kuttebord: 9*2m hvor vi designer  og kutter egne seil til godt fornøyde kunder.

Seilloftet er 15 x 6 meter og veldig effektiv.

Hjemmeside Seilmaker Eklund